FunX

Vriendschap Josylvio en Ashafar wordt getest in gekke vragenronde

  1. Newschevron right
  2. Vriendschap Josylvio en Ashafar wordt getest in gekke vragenronde

Josylvio en Ashafar gaan lekker, hun nieuwe track Ewa staat op trending op Youtube en heeft inmiddels meer dan 600.000 streams op Spotify. De boys zijn vaak samen door hun hechte vriendschap en daarom wilde Fernando die gelijk even testen in Start. Want wie kan er het slechtst tegen zijn verlies tijdens een potje gamen of wie van de twee zou er eerder een scheet laten in het openbaar?

Papa life

Behalve de funny vragen van het vragenrondespel werden er natuurlijk ook serieuze dingen besproken, zoals de papa life van Josylvio. Want hoe bevalt dat eigenlijk? De rapper had er in ieder geval een zware nacht op zitten. "Ik was laat thuis en toen werd hij wakker. Hij wilde chillen, dus ik heb met 'm gechillt tot twee, drie uur vannacht en toen is ie weer een paar keer wakker geworden." Ondanks de zware nachten geniet Josylvio van elk moment met zijn zoontje.

"Er is niks zo speciaals als dit. Ik word elke ochtend wakker en dan zet ik die man even naast me. Het is gewoon iets raars, man. Het is een onbeschrijfelijk gevoel en het allermooiste wat je kan krijgen en meemaken in het leven. Alle clichés zijn waar man."

Ster advertentie
Ster advertentie