Video

Josylvio in de Melkweg: "Sinds ik vader ben, is mijn kijk op de wereld veranderd"

  1. Newschevron right
  2. Josylvio in de Melkweg: "Sinds ik vader ben, is mijn kijk op de wereld veranderd"

Kersverse vader en Hella Cash-frontman Josylvio stond afgelopen weekend in een uitverkochte Melkweg. Het was voor het eerste dat de rapper een soloshow gaf en dat smaakte volgens zowel de fans als Josylvio zelf zeker naar meer. Ouassima sprak de man van de avond na de show backstage.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Soloshow

Josylvio heeft al een indrukwekkend aantal hits op zijn naam staan, maar een eigen concert kwam er nooit eerder van. Hij wilde het al lang, maar was te druk met andere dingen, zo vertelt hij Ouassima. De keuze voor een concert op zondag, vroeg op de avond, was een bewuste: zo konden ook zijn jonge fans hem eindelijk eens live zien. Dat heeft gewerkt, want de zaal stond vol ouders met losgaande kids. Klaar voor de volgende stap dus. De rapper belooft volgend jaar vaker én grotere shows te gaan geven: "Ziggo of AFAS zou rwina zijn!"

STABIELE THUISSITUATIE
Hit na hit droppen, een label runnen én vader zijn: Josylvio lijkt eindeloze energie te hebben. Aan Ouassima vertelt hij dat zijn stabiele thuissituatie het geheime recept is. "Dat is echt nodig met deze lifestyle." Die rust thuis heeft hij grotendeels te danken aan zijn vrouw, die gelukkig goed is met luiers: "Mijn vrouw is iemand die me continu support in alles wat ik doe."

Support

Ondanks dat er sinds de geboorte van zijn zoontje een hoop is veranderd, weet Josylvio het ouderschap prima te combineren met zijn eigen muziek en het begeleiden van zijn Hella Cash-boys, waaronder Ashafar, Moeman en KA. Bij de ontwikkeling van die artiesten is Josylvio super betrokken:"Ik ben daar om van al mijn jongens een net zo grote of grotere artiest als ikzelf te maken." Dat lijkt ondertussen aardig te lukken. "2020 kan je beter Hella Cash noemen!"

Ster advertentie
Ster advertentie