Films, Series & TV

Keiharde trailer 'Suriname' met Josylvio en Fernando eindelijk hier!

foto: YouTube: Pathé
  1. Newschevron right
  2. Keiharde trailer 'Suriname' met Josylvio en Fernando eindelijk hier!

De officiële trailer van de dikke crimedrama waar alle Josylvio-, Fajah Lourens- en Fernando-fans op zaten te wachten, is dan ein-de-lijk hier! Suriname bevat lekker veel actie, zo is te zien op de eerste beelden. Gelukkig hoef je ook niet lang te wachten op de film, want Suriname draait vanaf 20 februari in de bioscoop!

Keiharde actie

Suriname gaat over de keiharde zakenman Winston Righter, gespeeld door Rodney Lam. Hij is minister van Natuurlijke Hulpbronnen én een man met een duister crimineel verleden. In de film wil hij zijn ex-vrouw, gespeeld door Liza Sips, terugwinnen door zichzelf verkiesbaar te stellen als president. En nu de plot twist: op het moment dat hij die stap wilt nemen, is ook het moment dat een paar criminele guys uit zijn verleden terugkomen om hem lastig te vallen. Niet alleen de bad guys staan Winston in de weg, ook zijn vijand Milton die bij de justitie werkt - en gespeeld wordt door Fernando - wil zijn plannen verpesten.

Josylvio

Voor Fernando is deze rol een droom die uitkomt, vertelde hij eerder dit jaar: "Het is altijd mijn droom geweest om ooit zelf in een film te spelen. En nu gaat mijn wens in vervulling." Ook voor Josylvio is zijn rol als Virgil een nieuwe stap in zijn carrière én een droom die uitkomt. In tegenstelling tot Fernando speelt Josylvio, hoe kan het ook anders, een van de bad guys.

Ster advertentie
Ster advertentie