FunX

Fernando maakt acteerdebuut in film 'Suriname'

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Fernando maakt acteerdebuut in film 'Suriname'

Je favoriete ochtendkameraad Fernando is binnenkort te zien op het witte doek! Hij heeft namelijk een rol te pakken in de speelfilm Suriname. Dat nieuws maakte hij vandaag bekend in Start.

Dream come true

Fernando speelt in de nieuwe speelfilm de rol van een rechercheur die de twee grote bad guys achter slot en grendel moet zien op te sluiten. Zijn rol in deze film is voor hem een droom die uitkomt.

"Naast muziekliefhebber ben ik ook een groot filmfanaat. Ik ga regelmatig naar de bioscoop en ik heb door de jaren heen best veel acteurs geïnterviewd, zoals The Rock en Jamie Foxx. Ik groeide ook op met acteurs zoals Denzel Washington die voor mij echt een voorbeeld is. Het is altijd mijn droom geweest om ooit zelf in een film te spelen. En nu gaat mijn wens in vervulling. Het waren eigenlijk twee vliegen in een klap, omdat het ook een droom voor mij was om ooit naar Suriname te gaan."

Fajah Lourens

Naast Fernando is ook Fajah Lourens al bekend als onderdeel van de cast. Zij neemt de rol van Imanuelle Grives over, die vorige maand gearresteerd werd op Tomorrowland wegens het bezit van grote hoeveelheden drugs. Verder speelt ook Liza Sips (Goede Tijden, Slechte Tijden) een rol in de film. Én Winonah de Jong, vrouw van voetballer Nigel de Jong, maakt ook haar acteerdebuut. Fernando:

"Het was supertof om met hen samen te werken. Het zijn hele getalenteerde vrouwen. We hadden lange en zware draaidagen, maar het was altijd supergezellig. De vibe was heel goed."

Remake

Suriname is een remake van de gelijknamige film die in 2011 uitkwam. Daarin besluit zakenman Winston Richter afscheid te nemen van zijn leven als drugsdealer en terug te keren naar Suriname. Daar komt hij bekenden tegen uit de onderwereld die hem het leven zuur maken.

Suriname zal vanaf februari in de bioscoop te zien zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie