STER Advertentie
STER Advertentie

WOO HAH! Festival gaat dit jaar online én op FunX door

WOO HAH! Festival gaat dit jaar online én op FunX door
Woo Hah! Festival

Vrijdag 10 juli 2020 - 11:12 uur

|

Door:

Thijn

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat jouw favoriete festival dit jaar niet plaatsvinden, maar gelukkig komt WOO HAH! Festival met een mooi alternatief. Het festival zal dit jaar digitaal plaatsvinden en de line-up is allesbehalve teleurstellend. Ook op FunX kun je meeluisteren met 'The Best of WOO HAH!', zodat je er dit weekend toch nog een feestje van kunt maken!

Timetables

Op Instagram heeft de organisator nu de gehele timetable online gezet en meer uitleg gegeven over het concept dit jaar. Zo zullen de optredens plaatsvinden vanuit de Red Bull Music Studios en worden er daarnaast ook nog nooit eerder vertoonde beelden van WOO HAH! shows, interviews, DJ sets en interactieve content getoond. 

Nieuwe concepten

Aangezien de festivalgangers niet fysiek aanwezig kunnen zijn, heeft het festival besloten om door het hele land te reizen. Zo hebben ze het concept 'In The Street' gelanceerd, waarbij kijkers van de livestream verrast kunnen worden door reporters en grote prijzen kunnen winnen. Ook kun je samen met je vrienden meedoen aan de 'WOO HAH! Quiz' of mee discussiëren over stellingen in 'Pyke's Punchlines'. Uiteraard is de muziek nog altijd het belangrijkst en met optredens van onder andere A$AP Ferg, Joey Bada$$ en Playboy Carti zit dat wel goed. 

FunX houd je op de hoogte

Het festival vindt (digitaal) plaats op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juli. Ook op FunX hoef je niets te missen, want tussen 19:00 en 21:00 hoor je 'The Best of WOO HAH!' tijdens Moradzo & Friends en Youssef & Ouassima. 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Mounir (18) werd op straat gezet door familie omdat hij homo is

  • Reizigers uit Marokko kunnen Nederland niet in vanaf donderdag

  • Mia Khalifa veilt 'beruchte' bril om geboorteland Libanon te steunen

  • Ophef: Trolls-pop maakt 'seksueel geluid' bij indrukken 'vagina-knop'

  • Nomineer nu je favoriete artiesten voor de FunX Music Awards!

  • EOTB-Yasmine deelt heftige beelden na zware mishandeling