FunX

Gamekings: 'Call of Duty minder populair'

  1. Newschevron right
  2. Gamekings: 'Call of Duty minder populair'
De nieuwe Call of Duty: Black Opps 2 is vorige week gelanceerd. De hype rondom de game was dit keer minder groot dan in de voorgaande jaren. Er wordt volgens Gameking Boris in de Verenigde Staten momenteel meer Halo 4 dan C.O.D. gespeeld. Na de release party in de Heineken Music Hall, kwam maar een handjevol mensen af op de nachtverkoop van de game. "Het lijkt wel alsof de community er een beetje genoeg van heeft. Er zijn ook geen verkoopaantallen genoemd de eerste paar dagen, het is dood en doodstil, heel vreemd," aldus de gamejournalist.

Boris heeft vandaag ook twee bijzondere games voor kinderen tijdens Start besproken; Wonderbook en Skylander Giants. Het laatstgenoemde spel is momenteel een grote hype onder de kids. Naast de game kunnen ze ook los een aantal actiefiguurtjes kopen. Zo´n poppetje moet vervolgens op een platformpje worden geplaatst en wordt vervolgens door de spelcomputer herkend. Daarna kan in de game met dat figuurtje worden gespeeld. De voortgang wordt ook op het poppetje opgeslagen waardoor ze daarmee ook bij maatjes thuis kunnen spelen. "Ik had laatst wat vriendjes van m'n buurjongen die game gegeven, die stonden te springen en te gillen, en die werden helemaal gek. Ik zat ernaar te kijken en had echt iets van wow! Wat er bij die kids leeft is echt vet," aldus Boris.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F67627813%3Fsecret_token%3Ds-1lCiR&show_artwork=false&secret_url=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie