FunX

Nino binnenkort te horen in jeugdzorg docu van FunX-luisteraar

  1. Newschevron right
  2. Nino binnenkort te horen in jeugdzorg docu van FunX-luisteraar

Was je net gewend aan zijn nieuwe naam Jack London, maakt Nino weer een come back onder zijn Nederlandse alias. Donderdagnacht schoof hij aan in de studio tijdens Darkchild om dit uit te leggen en liet hij zich strikken voor 16 bars in een docu van een FunX luisteraar.

Throwback

Sharwhan bracht Nino eerst even terug naar de goeie ouwe tijd. Van rapgroep LSD uit Zaandam naar beef met Kempi tot aan de succesvolle internationale artiest Jack London die hij nu is. Waarom Nino nu weer onder zijn Nederlandse naam te horen is, moest hij even uitleggen aan Sharwhan: "Er komt heel veel aan in het Engels, maar eerst gaan we in het Nederlands verder. Ik kom met een Nederlandstalig album 'Memoriez' met alle artiesten die vallen onder mijn platenlabel Global Kings Music. Van de naam Nino neem ik nooit afscheid. Ik jump gewoon even weg en laat mensen denken dat ze de shit zijn. Daarna kom ik terug om te laten zien wie de baas is."

Luister hieronder naar de throwback over Nino's muziekcarriere.

16 bars

Voor fans had Nino in de show ook genoeg tijd. Luisteraars konden hem alles vragen wat ze wilden en daar maakten ze flink gebruik van. Mo deed een shout out naar de man zelf: "Ik geef je een dikke tien voor die track 'Superhelden' met Singa".

"Ik vind jeugdzorg heel interessant, dus daar wil ik wel wat voor doen"

Maar luisteraar Fabio was iets brutaler: "Wil je 16 bars droppen in m'n documentaire over jeugdzorg." Gelukkig voor Fabio hoefde de stille wateren-rapper daar niet lang over na te denken. "Ik doe dit niet voor iedereen, maar ik vind het onderwerp jeugdzorg heel interessant en daar wil ik echt wel wat voor doen."

Nino verliet de studio niet zonder een exclusieve primeur achter te laten. Binnenkort is hij op FunX te horen op de nieuwe track 'Vrijgezel' van Virgil feat. Darryl, Joshua Newton en Singa.

Ster advertentie
Ster advertentie