FunX

F1rstman doet exclusieve luistersessie in Start

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. F1rstman doet exclusieve luistersessie in Start

F1rstman is al lang bezig in de game. Met tracks als Round & Round en Money Money weet hij iedereen te laten dansen. Vrijdag komt zijn debuut EP At F1rst uit en vanochtend was F1rstman te gast in Start. Daar vertelde hij over zijn aankomende plaat. En het bleef niet alleen bij praten. De artiest deed meteen een exclusieve luistersessie!

stap maar in

De EP begint meteen verrassend. Op de eerste track rapt F1rstman namelijk. Iets wat je niet van hem zou verwachten. "Ik was gefrustreerd tijdens het opnemen, ik zat niet lekker in mijn vel", vertelt de artiest. De verse van de artiest is in één keer opgenomen.

Come Ova

Het nummer Come Ova heeft meer een Caribische vibe. Ook is er gejuich te horen op de track. "Hiermee wilde ik een soort arenagevoel creëren, een groot gevoel", geeft F1rstman prijs. "Dat heb ik toen gecombineerd met Carribische muziek."

Move your body

Veel tracks van F1rstman gaan over vrouwen. Hij laat zich dan ook vaak door hen inspireren. Zo ook voor het nummer Move Your Body. F1rstman vertelt: "Ik ben een gevoelsmens en ik maak muziek over wat er in mijn hoofd rondgaat". Hij lacht: "Meestal zijn dat vrouwen".

Hey Meisje

Persoonlijk is dit F1rstman's meest favoriete track. "Ik heb lang eraan gewerkt. We waren echt opzoek naar perfectie en de juiste smoothness. Ik heb het vaak opnieuw moeten doen. Kijkend naar de moeite en de vibe, is dit mijn favoriete track. "

Blow it all

Door naar de grootste banger van de EP, Blow It All. Samen met Josylvio, Dopebwoy en I Am Aisha heeft F1rstman deze dikke track gemaakt, die het ongetwijfeld heel goed gaat doen in de clubs. Op de vraag of het nummer binnenkort ook een videoclip krijgt, doet F1rstman nogal geheimzinnig. Wie weet komt de clip van Blow It All binnenkort dus uit.

dineren met f1rstman

F1rstman liet zijn fans niet alleen exclusief luisteren naar zijn nieuwe muziek, hij had nog een verrassing voor ze. Één van de luisteraars mag met F1rstman uit eten! Daar moest wel wat voor gedaan worden: zes vragen goed beantwoorden tijdens de Moordende Minuut. De vragen gingen over de echte naam van F1rstman en over zijn muziek. Helaas had de luisteraar niet genoeg antwoorden goed, waardoor de lijnen weer geopend werden. De tweede beller wist de echte naam van de artiest en mag gaan dineren met F1rstman. En daar had ze heel erg veel zin in!

Ster advertentie
Ster advertentie