FunX

La Rouge lanceert single met Kenny B

  1. Newschevron right
  2. La Rouge lanceert single met Kenny B
La rouge heeft voor de nieuwste single 'My Heart and Soul' samengewerkt met Kenny B. De Surinaamse 16-koppige band liet het nummer vanochtend voor het eerst tijdens FunX Start horen. De track is afkomstig van hun aankomende EP. In eerste instantie waren de bandleden van plan om een heel album uit te brengen: "We zijn hard bezig met dat album maar we zijn nog net niet klaar. En we dachten van nou, we moeten de fans toch wat geven vandaag.

20-jarig bestaan
De band bestaat inmiddels 20 jaar en dat wordt vandaag groots gevierd. De Surinamers staan vanavond op het podium in The Sand te Amsterdam. De nieuwe EP wordt dan bovendien uitgebracht waarop vijf nummer staan, waaronder de nieuwe single.

Inspiratie
Ondanks dat de band al 20 jaar bestaat, hebben ze geen inspiratieproblemen: "Ja elke dag is toch weer een andere dag en muziek ontstaat uit het leven." Van de hele groep zijn er nog vijf leden aanwezig die er vanaf dag één bijzaten. 'Als Je Weet Wat Je Doet' was de eerste grote hit en werd ook bij FunX grijs gedraaid.

Beluister het complete interview uit FunX Start hieronder terug. De nieuwe single kan je beluisteren vanaf dit tijdstip: 35:28.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F71204480"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie