FunX

Valentijnsdag op FunX!

  1. Newschevron right
  2. Valentijnsdag op FunX!
Love is in the air! Op Valentijnsdag staat de programmering van FunX geheel in het teken van de liefde. Daarnaast check je de hele dag de herhaling van de Slow Jamz Top 100 op de FunX Slow Jamz stream (10.00 - 17.00 uur). Heb jij ook gestemd op de Slow Jamz Top 100? Dan maak jij nog steeds kans op concertkaarten van Lil' Wayne, dus houd je telefoon in de gaten!

Op de radio trapt Fernando af in Start (8.00 - 10.00 uur) met Mo Fouradi als sidekick. Appa is in deze uitzending te gast en komt praten over de Valentijnstrack '100% Halal' waar de Fouradi's ook op te horen zijn.

Maarten
houdt de sfeer er in tijdens ClassX (10.00 - 13.00 uur). Je checkt hier onder andere de 'Valentijns Classic Request' en je hoort meer over de oorsprong van Valentijnsdag in 'Today in History'.

In de middag luister je naar Dulci in Sound of the City (13.00 - 16.00 uur) met tussen de love songs door reports van Willemijn, Malika, Anne-Meike en Sanae.

Tijdens Fresh'n Up is Phatt te gast bij Morad & Shay. Hij gaat live zingen, dus stay tuned!

Jouw Valentijnsavond begint lekker met de Encore Valentine MiX (19.00 - 20.00 uur). Een uur lang geniet je van de beste Slow Jamz aan elkaar gemixt door dj Prime. Houd de website in de gaten, want na 20.00 uur kan je de mix gratis downloaden op FunX.fm.

Om 20.00 uur begint een CritiX Special. Schrijver & spreker Derek Otte schuift aan bij Q-Bah in de studio. Laat je loved ones in deze show verrassen door een love-spoken-word (gedicht) door Derek! Meld je hier aan.

In de avond kunnen alle lovebirds terecht bij lovedoctor Hassan tijdens Slow Jamz (23.00 - 1.00 uur).
Ster advertentie
Ster advertentie