FunX

PRANK VIDEO: Jandino Asporaat bedreigt Ronnie Flex

  1. Newschevron right
  2. PRANK VIDEO: Jandino Asporaat bedreigt Ronnie Flex

Hij is niet meer weg te slaan uit de Nederlandse hitlijsten: Ronnie Flex. Dat betekent dat het hoogtijd is voor een vette tour door het land. Ter promotie daarvan ging Ronnie vermomd op pad als Gregory. Samen met FunX TV ging hij op zoek naar zijn grootste fan, om hem of haar te verrassen met tickets voor zijn optreden.

Om de onherkenbare Gregory te worden, werd de rapper onder handen genomen door een grimeur. Dit doet je misschien een beetje denken aan Jimmy Kimmel's Fake Drake. Maar om de prank sensationeler te maken, werd ook Ronnie zelf in de maling genomen.

Hiervoor werd Ibi a.k.a Jandino Asporaat ingeschakeld. De Niemand-rapper kijkt op naar de comedian. Ronnie krijgt de verrassing van zijn leven als Ibi de jaloerse vriend blijkt te zijn van een dame (actrice Naomi Veldwijk) die blij wil maken met twee kaartjes.

Doe mee en win!

Wil jij kans maken op kaarten voor een Ronnie Flex show met special guest Lil' Kleine en een support act van SFB? Vul het onderstaande online formulier snel in en vertel waarom jij de rapper zo tof vindt!

Ster advertentie
Ster advertentie