FunX

Sterretje wil EK-song met Mr. Polska

  1. Newschevron right
  2. Sterretje wil EK-song met Mr. Polska
Sterretje heeft het maar druk sinds Oh Oh Cherso. Naast een dj-carrière als Tony Star, heeft hij vanaf maandag ook zijn eigen tv-show 'In Love With Sterretje' waarin hij met hulp van Bridget op zoek gaat naar de liefde van zijn leven. Vanochtend sprak Tony Wyczynski in de FunX ochtendshow met Fernando over zijn komende projecten, waaronder een mogelijke samenwerking met Mr. Polska.

Mr. Polska

In de maand juni vindt het Europees Kampioenschap voetbal in Polen en Oekraïne. Dat vindt Sterretje een goed moment om een internationale single met een andere artiest uit te brengen. Daarom denkt de Nederlandse dj aan een EK-samenwerking met Mr. Polska. "Ik heb ideeën zat en volgens mij zou hij het ook wel leuk vinden."

Niggas in Paris

Sterretje en Fernando bespraken de favoriete tracks van de Oh Oh Cherso-ster. De eerste track die bij hem opkwam is Niggas in Paris van Jay-Z en Kanye West. De track herinnerde Tony aan Dirty Dutch, waar hij voor het eerst na vier jaar weer uit was geweest met zijn maatjes.

Starbeach

Let The Bass Kick in Miami is voor Tony een goede herinnering aan Starbeach, waar hij in de tv-show mocht draaien. Hij draait al sinds zijn veertiende, maar toen ging het om Nederlandstalige muziek bij strandtenten en voetbalverenigingen. Na de kans om op Starbeach te draaien in Oh Oh Cherso, kwam zijn dj-carrière van de grond.

Billy the Klit

Als derde plaat koos Tony voor Don't Be Shy van Billy the Klik. Hij kijkt op naar de Haagse dj en daarom heeft Sterretje gekozen voor de track Don't Be Shy. "Hij heeft me een nieuwe vibe meegegeven. Hij is de goeroe van draaikunsten."

Lange Frans

Tony's vierde keuze is Alle Vrouwen van Lange Frans. "Ik heb hier een remix van mogen maken. Die komt binnenkort uit en daar ben ik supertrots op. Ik ben onwijs fan van Nederlandstalige rap zoals The Opposites en Lange Frans. Het begon via Twitter, waar we elkaar voor de grap afzeikten. Zo kwam het contact en heb ik mijn remix afgemaakt."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F43757009&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie