FunX

Vloggers die 2018 gaan overnemen: Maria Dolorez & Effiegohard

  1. Newschevron right
  2. Vloggers die 2018 gaan overnemen: Maria Dolorez & Effiegohard

Is Maria Dolorez de nieuwe Monica Geuze? Zelf vindt ze van niet, maar daar wordt de vlogger en dj van Josylvio wel vaak mee vergeleken. Anyway, je moet haar in de gaten houden in 2018! Vlogger Effiegohard trouwens ook. Daarom nodigde Fernando de twee uit in Start.

"Ik snap die vergelijking totaal niet. Ik ben zo anders dan haar. Ik ben niet van die make-up dingetjes. In mijn vlog ben ik niet bezig met hoe ik eruitzie. Ik film rauw, dat maakt me wie ik ben."

RAUW, MAAR NETJES

Hoewel Maria veel on the spot filmt en er niet teveel bij nadenkt, vindt ze het wel belangrijk om alle scheldwoorden uit haar vlogs te laten. "Vooral vanwege de vele jonge fans van Josylvio en mij." Ook Effiegohard is zich erg bewust dat hij als rolmodel beschouwd kan worden.

"Je moet wel weten wat je online gooit. Door de verkeerde beelden, kan je in de problemen komen. Ik let heel goed op wat mijn editor monteert."

vloggers worden rappers?

Naast het vloggen maakt deze guy ook muziek. En nee, het is geen gevalletje vloggers worden rappers. Bij hem is het juist andersom gegaan. "Ik rapte vroeger al onder de naam F-star, maar ik ben ooit gestopt omdat ik er geen vertrouwen meer in had." Inmiddels maakt de boy, die een jaar geleden begon met filmpjes maken, zich daar helemaal geen zorgen meer over en zit zijn carrière als influencer juist in de lift. "Ik ben een entertainer."

Ster advertentie
Ster advertentie