FunX

Ismael Londt niet onder indruk van fans Filipović

  1. Newschevron right
  2. Ismael Londt niet onder indruk van fans Filipović
Ismael Londt stond afgelopen vrijdag in de K1-finale. Daar moest de Rotterdammer het opnemen tegen de Kroaat Mirko Filipović die een thuiswedstrijd speelde. Filipović ging er uiteindelijk met de winst vandoor.

Ismael denkt niet dat het grote aantal fans van Mirko een grote invloed heeft gehad op de wedstrijd. "Nee nee nee, het bouwt iets meer druk op dat je een knock-out wil forceren, tenminste in mijn geval. Maar nee het is niet van dat ik denk; wow wat gebeurt hier nou," aldus Londt in Start.

De kickbokser heeft nog een waslijst aan mensen die hij wil aanpakken. Dit is niet omdat hij ze niet mag: "Het is niet zozeer dat ik een hekel heb aan mensen, maar ze zijn gewoon goed en ik wil me gewoon daaraan meten." Er is een kans dat de Rotterdammer over twee weken in Brazilië weer moet vechten. Hij hoopt zo snel mogelijk een bevestiging te krijgen.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F83948134"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie