FunX

Monkey seks voor een stukje vlees!

  1. Newschevron right
  2. Monkey seks voor een stukje vlees!
Het fenomeen breezerseks is ook bekend onder de chimpansees. Wetenschappers hebben ontdekt dat seks ook bij chimpansees te koop is. Mannetjes die af en toe vlees geven aan de vrouwtjes hebben wel twee keer zoveel seks als mannetjes die hun prooi voor zichzelf houden. In ruil voor seks, hoeven de vrouwtjes zichzelf niet bloot te stellen aan de gevaren van de jacht. We lijken dus meer op apen dan we dachten! Lees hier wat we nog meer in Forum bespreken!

OV
De kosten van een kaartje in de bus, tram of trein zijn de afgelopen jaren harder opgelopen dan die van het autorijden. In januari betaalden OV-reizigers 37 procent meer dan in 2000. De autokosten waren 18 procent hoger. Vanavond de Vereniging voor Openbaar Vervoer aan de telefoon over deze prijsstijging


Schiphol-schoonmaaksters-staking

De Schiphol schoonmaakster voerden sinds vorige week actie in de strijd om meer respect voor het werk. Ze hebben ingestemd met een principe-akkoord en een eenmalige uitkering van 150 euro. We babbelen vanavond met July Lok van het actieteam over deze ontwikkelingen.


Jongere partner
Hij is 20 en jij bent 14 of jij bent 25 en hij is 45. Welke impact heeft een leeftijdsverschil eigenlijk op je relatie? Vanavond een relatietherapeut aan de telefoon.


Avondklok voor jongeren

Burgemeesters kunnen straks een avondklok instellen voor kinderen onder de 12 jaar die op straat rondhangen. Op die manier kunnen vervelende jongeren van straat worden geweerd.
Ster advertentie
Ster advertentie