FunX

NG Brass volgt het pad van God: "Je moet op je gevoel spelen"

  1. Newschevron right
  2. NG Brass volgt het pad van God: "Je moet op je gevoel spelen"
Zoals elk jaar vindt aan de vooravond van het Zomercarnaval de finale van de Fernandes Battle Of Drums presented by FunX plaats en FunX is er natuurlijk bij! Vier brassbands gaan 29 juli op de Coolsingel de strijd aan om de titel Beste Brassband 2011.
Deze week gaat de aandacht uit naar NG(New Generation) Brass. Bij de groep uit Rotterdam neemt geloof een belangrijke plek in. De jongens bidden altijd voor en na de training.
NG Brass is een nieuwe groep met jonge leden. Ze doen ook voor het eerst mee aan de Battle of Drums. "De jongens zijn enthousiast, er is een zware spanning in de groep. We hadden nooit verwacht er bij te zijn, dus er is een extra spanning bij, aldus groepsleider Edouardo.
Zoals elk jaar vindt aan de vooravond van het Zomercarnaval de finale van de Fernandes Battle Of Drums presented by FunX plaats en FunX is er natuurlijk bij! De vier finalisten Unicum Brass, The Legendairs, NG Brass and Faja Rhythm Brassband strijden 29 juli op de Coolsingel om de titel Beste Brassband 2011.

Geloof
Deze week gaat de aandacht uit naar NG (New Generation) Brass. Bij de groep uit Rotterdam neemt geloof een belangrijke plek in. De jongens bidden altijd voor en na de training."Het is een groep jongeren die samen komt en hun leven aan God hebben gegeven", aldus groepsleider Eduardo.

Debuut
NG Brass is een nieuwe groep met jonge leden. Ze doen ook voor het eerst mee aan de Battle of Drums. "De jongens zijn enthousiast, er is een zware spanning in de groep. We hadden nooit verwacht er bij te zijn, dus er is een extra spanning bij', aldus Eduardo.

Meer video's
Ook de andere 3 finalisten bereiden zich voor op de finale. Bekijk de video met de voorbereidingen van Unicum Brassband en Faja Rhuthm Brassband. Maandag check je de laatste video van The Legendairs. Houd de website in de gaten.

Ster advertentie
Ster advertentie