FunX

Errol Zimmerman gaat mensen K.O. slaan op FunXhit

  1. Newschevron right
  2. Errol Zimmerman gaat mensen K.O. slaan op FunXhit
"In de ring gaat hij eraan!" Errol Zimmerman strijdt op 6 februari in de Verenigde Staten tegen Rico Verhoeven om de wereldtitel tijdens GLORY 19. De kickbokser met Surinaamse en Curaçaose roots vertelde vanochtend in Start dat hij zeker de nieuwe 'GLORY WORLD Heavyweight Champion' gaat worden.



Knock-out op FunXhit

Errol Zimmerman komt tijdens zijn titelgevecht op met een track die gekozen is door een FunX luisteraar. Errol riep luisteraars op om een tracksuggestie te sturen en daardoor stond de FunX App roodgloeiend. Uiteindelijk koos Errol voor Lil Jon & The East Side Boyz met What U Gon' Do om op 6 februari mee op te komen tijdens GLORY19 en natuurlijk.. "Mensen knock-out te slaan!"



Puntenbokser Rico

In het verleden stonden Errol Zimmerman en Rico Verhoeven al twee keer eerder tegenover elkaar in de ring. De eerste partij won Errol, maar de meest recente pakte Rico. Volgens Zimmerman ging hij in die laatste partij te veel voor een knock-out: "Rico is een puntenbokser. Door mijn drang naar een K.O. liet ik punten liggen, maar dat gaat me deze keer niet gebeuren!"

Kontjes kijken

Errol Zimmerman weet hoe hij zich moet voorbereiden op zo'n belangrijke wedstrijd, maar houdt ook van een feestje. Daarom trainde hij tijdens de feestdagen in Brazilië en aan concentratie had hij geen tekort: "Focussen en kontjes kijken is wel te doen. Je moet altijd scherp zijn toch!"



Feestbeest

Muay Thai vechter Errol Zimmerman was vroeger op school een "hele vervelende druktemaker", maar inmiddels is dat veranderd door zijn vechtsport. Toch blijft hij altijd een feestbeest en dat is ook terug te zien in de regeltjes in zijn GLORY-contract: "Ik hou van het leven en gek doen. Daarom mag in de periode voor een wedstrijd niet op een quad, crossmotor of jetski rijden. Ze weten hoe gek ik rij op die dingen."

Ster advertentie
Ster advertentie