FunX

Chip Charlez krijgt verrassing tijdens 'Russisch Roulette'-game

  1. Newschevron right
  2. Chip Charlez krijgt verrassing tijdens 'Russisch Roulette'-game

Chip Charlez was vanochtend in the building tijdens Start. Hij vertelde over zijn nieuwe track Russisch Roulette featuring Young Ellens en hoe deze tot stand is gekomen. Of course kan een guest de studio niet verlaten zonder eerst een spelletje te spelen. Speciaal voor de boys was er nog een mooie surprise aan het eind.

Ander perspectief

De track gaat over love, maar hoe is de inspiratie voor de titel dan ontstaan? Chip Charlez vertelt dat het begon toen hij een artikel voorbij zag komen op zijn mobiel.

‘Ik zag een artikel van een jongetje die indruk wilde maken op zijn vrienden. Hij deed mee aan een spelletje Russisch roulette. Hij is niet doodgegaan, maar had zichzelf wel beschoten. Dat bleef wel hangen en toen dacht ik van: Hoe kan ik deze topic vanuit een ander perspectief brengen?’

USA

Behalve deze track is Chip nog met andere grote dingen bezig. Hij ging deze zomer naar New York en Los Angeles en gaf een kleine spoiler weg: “Ik was daar met een paar producers en we hebben daar muziek gemaakt. Ik hoop dat het snel online gaat komen, sowieso wel.” Even later merkte hij dat hij zich een beetje had versproken en lachte hij: “Ey, ik spoiler te veel, ik ga niks meer zeggen.”

Game

In het tweede deel van het interview werd de ‘Russisch Roulette’-game gespeeld. Chip moest uit twee random geluiden kiezen, eentje met een makkelijke vraag en een andere met een moeilijkere vraag. Een van de vragen was wat de gekste DM is die hij ooit ontvangen heeft.

“Ik kreeg ooit random een DM van een meid die zei: ‘Bij deze vervloek ik je in de naam van Jezus Christus’. Ik was helemaal in shock en dacht: gebeurt dit nou echt? Dus ik had het gelijk verwijderd, want ik ben echt alleen maar op bon vibes, man.”

DiXte

Uiteindelijk was de laatste vraag: Weet jij welke track volgende week de DiXte is bij FunX? En ja hoor.. Surprise! De boys zijn volgende week de DiXte met hun nieuwe track Russisch Roulette. Een blije Chip: “Dit is kapot lit. Shout out naar FunX. Ik ben speechless.”

Ster advertentie
Ster advertentie