FunX

Ihattaren blijft fysiek én op FIFA fit: "Ik ben on fire, niemand kan mij aan"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Ihattaren blijft fysiek én op FIFA fit: "Ik ben on fire, niemand kan mij aan"

De Eredivisie staat op dit moment stil en het is nog niet zeker of het seizoen afgemaakt gaat worden. Maar hoe gaat het eigenlijk met de voetballers? Waar houden zij zich op dit moment mee bezig? Fernando belde PSV-speler en supertalent Mohamed Ihattaren op om te checken wat hij allemaal doet in deze tijden.

Ihattaren blijft fysiek én op FIFA fit: "Ik ben on fire, niemand kan mij aan"

On fire

Het is even een switch voor Mohamed die normaal gesproken iedere dag op een voetbalveld staat met zijn teamgenoten. In de tussentijd ontwikkelt hij ook zijn andere talenten. Mohamed is natuurlijk een veelbelovend talent in het echte leven, maar ook met FIFA deelt hij in deze tijd extra pakken slaag uit online. "Ik speel meestal divisies of onderling met mijn broers of vrienden. Ik ben on fire, niemand kan mij aan."

Enger terugkomen

Mohamed maakt het beste van deze periode, waarin hij ook meer tijd vrij kan maken voor zijn familie. Hij ziet ook meer kansen om zich te blijven ontwikkelen. "Het is gewoon lekker slapen, trainen, goed eten en lekker thuis zijn. Ik train nu één op één met een personal trainer." Hij probeert de coronacrisis vanuit de positieve kant te bekijken. "Alles gebeurt met een reden. Misschien is het wel een mooie kans om mezelf juist nu te ontwikkelen. [...] Dit is voor mij een uitgelezen mogelijkheid om volop te trainen en enger terug te komen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie