FunX

3T: "We komen in 2015 terug naar Nederland!"

  1. Newschevron right
  2. 3T: "We komen in 2015 terug naar Nederland!"
Je favoriete radiozender werd platgebeld nadat bekend werd gemaakt dat 3T naar de FunX studio zou komen. Vanmiddag was het dan eindelijk zo ver en schoven Taj, Taryll en TJ aan bij One'sy in ClassX en daar hadden ze goed nieuws voor de Nederlandse fans: 3T komt in 2015 weer naar Nederland!

Veel verloren

Waar waren ze al die tijd? Hoe hebben zij de periode rondom de dood van hun oom Michael Jackson beleeft? Wat voor invloed had het op hun carrière? En welk belangrijke verlies hebben ze nog meer moeten verwerken? "Je moest eens weten hoe vaak we zijn gestopt door externe invloeden.""Nederlanders zijn positief"

3T komt graag naar Nederland, want volgens de drie zangers ontvangen ze altijd veel liefde vanuit ons kikkerlandje: "Door al die positiviteit is het leuker om op te treden. Nederlanders respecteren kunst en cultuur veel meer dan Amerikanen." Ook beantwoorden ze veel vragen van fans over hun nieuwe muziek, want wordt het R&B of gaan ze meer richting pop?Nieuwe muziek

Het trio van 3T releast binnenkort een gloednieuw album. Als voorproefje brachten ze de promotrack 'Forever Girl' uit. "Het is een sneak & peak voor onze fans die al lang wachten op nieuwe muziek."

Ster advertentie
Ster advertentie