FunX

So what does Dennis Weening think?

  1. Newschevron right
  2. So what does Dennis Weening think?
Hij is een echte Hagenees die zijn carrière begon bij TV West en later bij Veronica. Het plaatje wordt voor Dennis compleet als hij in 2005 mag presenteren bij MTV. In 2008 maakt hij de overstap naar RTL5. Hier presenteerde hij programma’s als Wipeout, Rude Tube, Ibiza 24/7 en So You Think You Can Dance. Alsof dat niet genoeg is, is Dennis naast presentator ook muzikant.
Morgen is Dennis Weening te gast bij Start en hoor jij wat zijn ambities nog meer zijn.

Dennis heeft ook nog zijn eigen productiebedrijf. Zijn eerste productie "Speel jij op Parkpop?" maakte hij in opdracht van Stichting Promotie Den Haag. In 2008 nam Dennis deel aan het programma Wie is…de Mol? Tot grote verbazing van de kijker bleek hij de Mol te zijn.

Naast al zijn televisiewerkzaamheden is Dennis vaak bij festivals door het hele land te vinden. Zo presenteerde hij o.a. Paaspop Schijndel en Lowlands. In februari 2009 ging Dennis naar New York om speciaal voor een kledingmerk opnames van te maken tijdens de New York Fashion Week.

Voor 2010 heeft Dennis een heleboel ideeën op de plank liggen. Wil je weten welke dat zijn? Luister morgen tussen 07.00-10.00 uur naar Start.

Ster advertentie
Ster advertentie