FunX

Hangjongeren moeten daten!

  1. Newschevron right
  2. Hangjongeren moeten daten!

Aanpakken van jongerenoverlast is lastig. Burgemeester Pauline Boevi van gemeente Bernisse heeft hier DE oplossing voor: "een relatiebureau! Pas als overlastgevende jongeren verkering krijgen, is het afgelopen met de rottigheid. Meisjes hebben een gunstige invloed op jongens. Dat is algemeen bekend", zegt zij. Vanavond in Forum de burgemeester aan de telefoon! Lees hier wat de show je nog meer biedt!


Ziektekosten verzekeringen
Op 1 mei 2008 waren 171.000 inwoners in Nederland onverzekerd tegen ziektekosten. Vanavond in Forum spreken we met CNV jongeren over hoe belangrijk het is om verzekerd te zijn.


Nibud
Geld moet rollen! Maar dan moet je wel geld hebben om te laten rollen. Hoe je ervoor zorgt dat je aan het einde van de maand niet elke euro moet omdraaien hoor je vanavond in Forum.


Succesvol zonder opleiding
Je hebt het vast wel van je ouders gehoord, je moet gaan studeren anders krijg je geen werk. Dit is echter niet altijd waar. Sommige dropouts zijn gruwelijk succesvol, Bill Gates bijvoorbeeld. Vanavond Ruben Solognier (speelt de rol van Roy Koning in ONM) aan het woord over zijn succes als acteur zonder een theateropleiding te hebben gevolgd.



Ster advertentie
Ster advertentie