FunX

Dit vonden jullie de hardste optredens van het OH MY! Festival

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Dit vonden jullie de hardste optredens van het OH MY! Festival

Het OH MY! Festival zit er helaas weer op. Festivalbezoekers konden twee dagen lang genieten van spetterende optredens van onder anderen Rema, Broederliefde, Ckay, Lil Durk en Lil Baby, maar welke artiest stal de show? FunX vroeg het aan deze festivalgangers.

Giovanni (29)

"Ik was gekomen voor Lil Baby. Die man heeft gewoon die saus. De hiphopscene in Nederland is dood en ik houd er niet van dat alles maar wordt gekopieerd. Lil Baby doet gewoon zijn eigen ding. Hij heeft zijn eigen stijl. Hij heeft de scene overgenomen en hij inspireert me ook. De track 'On Me' vond ik persoonlijk het hardst."

foto: FunX

Alyssa (17), Maria (22) & Devaney (22)

Maria: "Het optreden waar we het meest naar uitkeken, was die van Rema. Voornamelijk omdat hij met die African vibes komt waar niemand anders mee komt. Onze favoriete tracks tijdens zijn optreden waren 'Calm Down' en 'Soundgasm'."

foto: FunX

Jeneau (22)

"Ik was voornamelijk voor Frenna gekomen, maar ik vond Lil Durk en Ckay ook goed. Zij zorgden voor een goede vibe. Ik had niet per se een voorkeur qua nummers die ik van ze wilde horen. Het belangrijkste vond ik de gezellige sfeer tijdens hun optredens."

foto: FunX

Romario (23)

"Ik ben voornamelijk voor Lil Durk naar OH MY! gekomen en zijn optreden vond ik het hardst. Ik vind zijn muziek gewoon dope. Ik voel zijn vibe. Het maakte me niet eens uit welke tracks hij live deed. Ik vond alles gewoon tof."

foto: FunX

Ster advertentie
Ster advertentie