FunX

Robert de Hoog: Crossing Lines is een mooie kans

  1. Newschevron right
  2. Robert de Hoog: Crossing Lines is een mooie kans
Robert de Hoog speelt een gastrol als kunstrover in de internationale detectiveserie Crossing Lines, die later dit jaar in 81 landen te zien zal zijn. Hij staat daarmee op de set met grote sterren zoals Donald Sutherland van The Hunger Games en William Fichtner van Prison Break. Crossing Lines is een serie over een speciale recherche-eenheid die zich bezig houdt met internationale Europese misdaad.

Crossing Lines

Robert vertelde vanochtend in Start hoe hij in Crossing Lines verzeild is geraakt. Hij dankt daarvoor zijn 'toffe' Engelse agent en een aantal casting directors die hij kent. "Ik heb een prijs gewonnen in het buitenland en daar heb ik een aantal mensen ontmoet waarmee ik gesproken heb. Die zagen wat in mij en hebben ervoor gezorgd dat ik in deze serie kon spelen."

Crossing Lines vormt waarschijnlijk nog niet de internationale doorbraak van Robert de Hoog, maar hij noemt het een mooi begin: "Het is in ieder geval een supermooie kans die ik krijg."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F75965675"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie