FunX

FunX Forum 12 maart

  1. Newschevron right
  2. FunX Forum 12 maart
In FunX Forum zetten Morad & Shay de puntjes op de i. Luister naar wat actueel is en discussier mee!

Op het menu staat voor vandaag: Illegaal downloaden hard aangepakt, Monkey business, Nederlandstalige liedjes quiz, belasting aangifte & zou jij voor een jonge crimineel zorgen?
Wil je meer weten, lees verder!

Illegale downloads hard aangepakt!
In het afgelopen jaar zijn er bijna 400 illegale websites met muziek en films afgesloten. Allemaal het werk van Stichting BREIN. Hoe ze deze illegale websites op trommelen hoor je in Forum.

Monkey business
In Utrecht zie je overal om je heen posters met apen erop. Ze hebben zelfs een eigen profiel op My Space, Hyves en Faceboek. Ze zijn zo leuk dat de posters zelfs worden gestolen. Waarom er apen in Utrecht hangen hoor je vanavond.

Nederlandstalige liedjes quiz

De teksten van 100.000 Nederlandstalige liederen en liedjes komen op internet te staan. Dit allemaal in het teken van het Nederlands cultuurhistorisch erfgoed. Test vanavond jouw Nederlandstalige liedjes kennis.

Zou jij voor een jonge crimineel zorgen?
Het Leger des Heils zoekt Rotterdammers die een klein jaar voor jonge criminelen willen zorgen. Dit voor het project (Multidimensial Treatment Fostercare) dat deze maand van start gaat. Zou jij je opgeven om voor een crimineel te zorgen. Hoe het project in elkaar steekt hoor je vanavond.

Belasting aangifte

Het is weer bijna zover, tijd om aangifte te doen. De hoe en wat en waarom hoor je vanavond in Forum.

Ster advertentie
Ster advertentie