FunX

Raman (19): "Je moet niet veranderen omdat iemand anders dat wil"

  1. Newschevron right
  2. Raman (19): "Je moet niet veranderen omdat iemand anders dat wil"

“Voetbal betekent echt heel veel voor mij. Ik kan m’n energie erin kwijt en ik wil ook zo lang mogelijk op hoog niveau blijven spelen. Ik speel nu bij AFC Amsterdam. Eigenlijk zou ik het liefst prof worden, maar het pad bewandelen om daar te komen, is niet altijd even makkelijk. Ik probeer wel altijd mijn uiterste best te doen en er alles uit te halen.

Een aantal jaar geleden stond ik in de finale van de Nike Football Academy. Je kon dan in Engeland gaan voetballen. Ik ben het uiteindelijk helaas niet geworden, maar het was een hele mooie en leerzame ervaring. Ook al lukt iets wat je heel graag wil niet altijd meteen, je moet toch doorgaan en positief blijven.

Naast dat ik intensief voetbal, doe ik een opleiding commerciële economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Als mijn droom om prof te worden niet lukt, dan wil ik wel in de sportwereld blijven en bijvoorbeeld sportmarketing doen bij een toffe organisatie. Je moet sowieso altijd je best blijven doen, doorgaan, jezelf blijven en niet veranderen omdat iemand anders dat wil.”

- Raman (19)

CLOSE-UP

We zijn benieuwd naar het onvergetelijke, inspirerende, ontroerende of onvoorstelbare verhaal dat jou heeft gemaakt tot wie je nu bent. Wil jij je verhaal delen? Meld je hier aan!

Ster advertentie
Ster advertentie