FunX

FunX-reporter Jeansen wint twee radioprijzen met zijn hoorspel Flashback

  1. Newschevron right
  2. FunX-reporter Jeansen wint twee radioprijzen met zijn hoorspel Flashback

FunX-reporter Jeansen Djaoen werd begin juli genomineerd voor de NTR Radioprijs met zijn hoorspel Flashback. De likes op Facebook stroomden razendsnel binnen, dus de NTR Publieksprijs was al vrij vlug in the pocket. Jeansen won daarnaast ook nog de tweede prijs, die geldt als aanmoedigingsprijs voor jonge radiomakers.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

FLASHBACK

Hij is nog maar net 18 als de hoofdpersoon uit Flashback met zijn vrienden een snackbar overvalt. Wat een slimme actie lijkt om snel aan geld te komen draait uit op een grote mislukking. Een hoorspel dat je meeneemt naar jonge vrienden en wilde plannen met grote gevolgen. Beluister het volledige hoorspel hier terug:

Tien jaar later

Tien jaar geleden vond de overval plaats. Mede dankzij het hoorspel heeft hij het inmiddels een plekje kunnen geven. Maar het moment dat hij oog in oog stond met zijn slachtoffer zal hij nooit vergeten. Hoe is het gelukt om zo'n slechte periode om te zetten naar iets positiefs? Barend van Deelen sprak met Jeansen in De Avondshow.

''Het was een awkward feeling om haar weer te zien. Alsof ik een ex tegenkwam die ik helemaal niet wilde zien.''

''Ik wil heel graag laten zien dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt. Zolang je serieus iets van je leven wilt maken, kan het.''

Ster advertentie
Ster advertentie