FunX

Blootscene in Sharon Doorson's Killer-clip

  1. Newschevron right
  2. Blootscene in Sharon Doorson's Killer-clip
Sharon Doorson verklapte vanochtend in Start dat er een blootscène in de videoclip van haar nieuwe single Killer zit. Fernando belde met de roodharige zangeres die op dat moment midden in de opnames zat. "Het wordt weer een hele stoere clip. Ander haar, hele vette outfits. We gaan een tandje hoger. Niet perse heel bloot, maar er zit wel een blote scène in."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F93358840&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=false"></iframe>
{/source}

De vorige Sharon Doorson single 'High On Your Love' is afgelopen week het meest gedraaid in Polen. Er ging nog het gerucht dat de track op #1 stond, maar dat is volgens Sharon niet het geval. Toch is ze blij met haar toppositie in de Airplay Charts: "Hoe je het ook went of keert, het is supervet!" Sharon is nog niet geboekt in Polen, maar ze denkt dat die kans pas ontstaat na de release van haar album op 7 juni.


Ster advertentie
Ster advertentie