FunX

16-jarig Nederlands talent maakt Aguilera remix

  1. Newschevron right
  2. 16-jarig Nederlands talent maakt Aguilera remix
Martin Garrix heeft voor Christina Aguilera een officiële remix gemaakt van haar nieuwste single 'Your Body'. De track is in de Verenigde Staten al gelanceerd en komt wellicht later in Europa uit. Het opvallende is dat de dj/producer pas 16 jaar oud is en dit nu al voor elkaar heeft gekregen.

Garrix stond dit jaar ook op Mysteryland achter de draaitafels. Hij is zelfs de jongste dj die ooit in een van de grootste discotheken op Ibiza, club Privilege, heeft gedraaid.School
Omdat hij zoveel met muziek bezig is, volgt hij momenteel een producer opleiding op de Herman Brood academie. "Het is echt een topschool waar je lekker je ding kan doen en lekker je creativiteit kwijt kan", aldus Garrix tijdens FunX Fresh'N Up. Het maakt het 16-jarig talent niet uit of hij over een jaar super beroemd is. Het gaat hem puur om het maken van muziek waar hij zich sinds zijn elfde graag mee bezighoudt.

BFAM
Zijn single BFAM (Brother From Another Mother) wordt op 12 november gelanceerd. Martin heeft hier samen met Julian Jordan aan gewerkt. De videoclip is een week geleden uitgebracht en kan je hieronder bekijken.

Beluister het interview met Martin Garrix hieronder terug.
{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F64730106&show_artwork=false"></iframe>
{/source}
Julian Jordan & Martin Garrix - BFAM
Ster advertentie
Ster advertentie