FunX

Beroemde moeders helpen tienermoeders

  1. Newschevron right
  2. Beroemde moeders helpen tienermoeders
In het nieuwe BNN-programma Vier Handen Op Een Buik, dat vanavond voor het eerst uitgezonden wordt, zie je hoe bekende moeders steun en support geven aan acht tienermoeders. Nicolette Kluijver presenteert het programma en vertelde er vanochtend alles over in de FunX ochtendshow.

Rokende tienermoeders

"Het is echt een programma waar je van begin tot einde op het puntje van je stoel naar zit te kijken," zegt Nicolette. "Het is een heel mooi verhaal over een tienermoeder die echt door de shit gaat en dan zo goed geholpen wordt. Daar zitten heel veel dingen tussen die echt heftig zijn." De presentatrice vindt het bijvoorbeeld heftig dat bijna alle tienermoeders in het programma roken. "Daar gaan we alles aan doen, zodat die meiden meer besef krijgen dat ze zwanger zijn en moeder worden."

Vriendschap

Nikkie Plessen, Renate Verbaan, Birgit Schuurman, Edisilia Rombley, Bridget Maasland, Fajah Lourens, Tanja Jess en Isis hebben de tienermoeders geholpen. Bij de meeste bekende moeders is er zo'n vriendschap opgebouwd met de tienermoeder, dat ze buiten de camera's om ook contact met elkaar hebben. Ook BNN laat de tienermoeders niet zomaar aan hun lot over: "Na de opnames proberen we er zo goed moeilijk voor ze te zijn, maar als het goed is hebben we ze zo'n duw gegeven dat ze de goede kant op gaan."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F71687701"></iframe>
{/source}

Uitzending

Vier Handen Op Een Buik is vanavond om 21.05 uur te zien op Nederland 3. Aan het einde van de serie komen alle moeders weer samen, om te kijken hoe het dan met ze gaat. "Alle baby's en tienermoeders komen dan weer bij mij in de studio en dan gaan we eens een balans opmaken van hoe het dan gaat," aldus Nicolette Kluijver.

{source}
<iframe src="http://player.vimeo.com/video/55770957?badge=0" width="550" height="309" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe> <p><a href="http://vimeo.com/55770957">4 handen op 1 buik</a> from <a href="http://vimeo.com/skyhightvnl">Skyhigh TV</a> on <a href="http://vimeo.com">Vimeo</a>.</p>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie