FunX

Hoe hou je die gezonde voornemens in stand?

  1. Newschevron right
  2. Hoe hou je die gezonde voornemens in stand?
De sportschool zit weer stampvol met mensen die hun nieuwjaarsvoornemens proberen te volbrengen. Na een tijdje zakt vaak bij een groot deel de moed weer in de schoenen. Wat moet je doen om gemotiveerd te blijven?

Personal coaches Carlos Lens en Ryan Dankfort schoven vanmorgen aan in Start om jou een aantal tips te geven. Lens brengt bovendien binnenkort een apparaat op de markt dat een gezondere lifestyle ondersteunt.De snelle smoothie
Met de health vending machine kan je in de sportschool met één druk op de knop jouw gewenste proteïne shake uit het apparaat toveren. Om te voorkomen dat je op het werk ongezonde tussendoortjes naar binnen werkt, kan je met deze machine ook binnen een paar seconden een gezonde smoothie maken."Waarom zetten we niet een machine neer in een bedrijf waar gezonde voeding uitkomt? Uiteindelijk is het zo ontstaan en zijn we ermee naar een beurs gegaan," vertelde Carlos. Volgens hem staan een heleboel bedrijven in de rij om het apparaat aan te schaffen.Tips
Ryan had een paar tips voor je om in 2015 slanker en gezonder te worden.

1. "Het begint tussen je oren. Je mentaliteit, discipline en motivatie zijn super belangrijk. Je moet je beseffen dat het een lange weg is die je moet afleggen," zei Dankfort. Als je na hard werken je gewenste lichaam hebt, moet je het ook in shape houden.

2. Het maken van de juiste voedingskeuzes. Je hoeft niet alleen maar gezond te eten, maar zorgen dat het in balans is. Elke persoon heeft behoefte aan een eigen voedingsschema.

3. Zorg dat je goed traint.

Als je meer informatie/tips wil van één van de personal coaches, dan kan je ook hun website checken; Carlos Lens en Ryan Dankfort.

Ster advertentie
Ster advertentie