FunX

Sef kondigt producers album 'In Kleur' aan

  1. Newschevron right
  2. Sef kondigt producers album 'In Kleur' aan
Sef vertelde vanmorgen in Start dat hij hard aan zijn nieuwe album werkt. De rapper wilde alleen de titel en producers van zijn cd verklappen. "Het heet 'In Kleur' en is geproduceerd door FS Green en SirOJ," zei de BN'er. Deze naam heeft hij niet alleen gekozen omdat hij het mooi vindt: "Ik vond dat dingen een beetje te saai en minimalistisch werden. Ik probeer altijd niet twee keer hetzelfde te doen. Dus het is wel weer iets anders. Een beetje kleur in deze grauwe tijd."

"Ik had het album al vier keer kunnen uitbrengen"

Releasedatum?
Sef durft nog geen datum te prikken voor de release van zijn langverwachte album. De cd zou eerst in oktober 2013 worden uitgebracht. "Uiteindelijk gaat het er gewoon om dat het af is. Ik had het al vier keer kunnen uitbrengen. Het waren dan vier verschillende albums geweest, maar ik wil het gewoon goed doen," zei de rapper tot slot.Marokkaanse keuken
Sef staat ook graag in de keuken. Zijn moeder Annet en schrijfster van het boek Melk & Dadels, Nadia Zerouali, waren ook aanwezig om meer te vertellen over heerlijke Marokkaanse gerechten, die de rapper ook met plezier maakt.

Ster advertentie
Ster advertentie