FunX

Youssef (27): "Reizen lost geen problemen op, maar maakt je wel dankbaar voor het leven"

  1. Newschevron right
  2. Youssef (27): "Reizen lost geen problemen op, maar maakt je wel dankbaar voor het leven"

“Ik was net op wereldreis, toen ik mijn portemonnee vergat in een bus in Sri Lanka. Daar zat letterlijk alles in: mijn bankpas, creditcard en geld. Ik was compleet in de stress. Uiteindelijk heb ik hem weer teruggekregen, omdat de buschauffeur vier uur heen en weer had gereden om mijn portemonnee terug te brengen. Alles zat er nog in. Je hebt echt mooie mensen op deze wereld, en deze man is daar een van.

Van reizen krijg ik dan ook veel positieve energie. Ik hou van fotografie en portretten maken, want ik hou echt van mensen. Ik wil andere culturen leren kennen en mooie verhalen delen. Als ik ouder ben, zie ik mezelf nog steeds reizen. Je bent nooit te oud om de wereld te ontdekken.

Reizen lost je problemen niet op, maar het maakt je wel vrolijk en dankbaar. Het leert je relativeren, omdat je mensen ontmoet die gelukkig zijn met minder dan jij.”

- Youssef (27)

CLOSE-UP

We zijn benieuwd naar het onvergetelijke, inspirerende, ontroerende of onvoorstelbare verhaal dat jou heeft gemaakt tot wie je nu bent. Wil jij je verhaal delen? Meld je hier aan!

Ster advertentie
Ster advertentie