FunX

"0 euro uitgeven op Valentijnsdag is wat je moet doen"

  1. Newschevron right
  2. "0 euro uitgeven op Valentijnsdag is wat je moet doen"

Over een paar dagen is het Valentijnsdag. Voor romantici de leukste dag van het jaar, voor haters niet meer dan een commercieel feest en anderen kan het allemaal niks schelen. Hoe dan ook, als je een partner hebt, zijn er misschien bepaalde verwachtingen. Hoe kun je ervoor zorgen dat je een romantische dag hebt? Yuki en Benjayh van HASHTAGDIEBOYS geven hun mening.

Gierig?

Over één ding zijn de mannen het eens: ze zijn niet down met corny shit. Je vriendin meenemen naar een hotel met rozenblaadjes op het bed? Liever niet. Yuki zou eerder voor bowlen of lasergamen gaan. Maar Benjayh pakt het heel anders aan. Zijn ultieme Valentijnsdag moet hem het liefst helemaal niks kosten. Als je het echt leuk wil maken, dan moet je volgens hem nul euro uitgeven.

"Ik vind romantiek om één op één met een chick te zijn. De hele dag Netflixen is ook romantisch!"

Single

Op Valentijnsdag ontkom je niet aan de kussende stelletjes en verliefde tortelduifjes. En als single persoon kan dat behoorlijk confronterend - en irritant - zijn. Voor de eenzame vrijgezellen hebben de boys nog twee tips. Ten eerste: "Wees blij dat je single bent! Zo houd je je geld in ieder geval in je zak." En mocht je toch een beetje eenzaam zijn:"Ga dan gamen met je matties."

Ster advertentie
Ster advertentie