OMG

Valentijnsdag iets anders aanpakken? Ga dineren bij Hogwarts!

  1. Newschevron right
  2. Valentijnsdag iets anders aanpakken? Ga dineren bij Hogwarts!

Harry Potter, het is één van de grootste filmreeksen die onze generatie heeft gekend. Hoewel de laatste film in 2011 uitkwam (het laatste boek in 2007) leeft het alsnog ontzettend onder de fans. En die die hards hebben aankomende februari geluk, want zij hebben de kans om in het o zo beroemde Hogwarts te dineren.

liefdesdrankje

Het diner wordt volgens de website Warner Bros. Studio Tour London geopend met een 'liefdesdrankje' en een veel te deftig hapje. Daarna mogen jij en je liefje aan tafel schuiven in de grote dinerzaal voor een driegangenmaaltijd. Als afsluiter krijg je een rondleiding door het hele museum. Toe maar.

prijzige shit

Natuurlijk ligt er een addertje onder het gras: de hele avond gaat je 495 pond (ongeveer 557 euro) kosten. In 2015 werd in het teken van het bijna twintigste jubileum van Harry Potter en de Steen der Wijzen dit diner voor het eerst georganiseerd. Het evenement viel zo in de smaak, dat het een jaarlijks ding is geworden.Maar voor zo'n prijsje kan je de films natuurlijk ook gewoon thuis kijken met een bordje op schoot. Bijna hetzelfde.

Ster advertentie
Ster advertentie