FunX

Boef wint FunX Music Awards voor Best MC en Best Album

  1. Newschevron right
  2. Boef wint FunX Music Awards voor Best MC en Best Album

Boef heeft de eerste twee FunX Music Awards in de wacht gesleept! Ouassima verraste de rapper met zowel de prijs voor Best MC als die voor Best Album. Die laatste heeft hij te danken aan zijn succesvolle album Allemaal Een Droom. Of hij ook in de prijzen valt in andere categorieën, check je tijdens de liveshow op woensdag 16 september, waar Boef zelf ook een show zal geven.

Dankbaar

Op Instagram bedankt Boef zijn fans voor het stemmen. "Ik ben jullie dankbaar, thanks!". Het is niet de eerste keer dat hij een FunX Music Award wint. In zowel 2018 als 2017 won hij er maar liefst vier: die voor Best Collabo, Best Video, Best MC en de felbegeerde award voor Artist of the Year - Male.

Allemaal Een Droom

Het lijkt misschienAllemaal Een Droom als je de cijfers van Boef ziet, maar dat is het niet. Het winnende album ging al snel na de release flink viral en Boef verbrak zo voor de tweede keer in zijn carrière het Spotify-record van meeste streams binnen 24 uur. De teller stond binnen een uur al op vijf miljoen streams.

Op het project staat onder andere de megahit Tout Est Bon met Numidia, een track die zelf ook is genomineerd voor meerdere FunX Music Awards. Verder hoor je Boef op het album met Tory Lanez, Ronnie Flex, Bilal Wahib, Jonna Fraser, Dopebwoy, Ashafar en Emms.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

FMA's
Tijdens de FMA Avondshow worden er deze week al verschillende awards uitgereikt. De rest van de winnaars worden tijdens de liveshow op 16 september bekendgemaakt. Je kunt op dit moment alleen nog stemmen op de categorieën Artist of the Year - Female en Artist of the Year - Male. De FunX Music Awards zijn op woensdag 16 september live te volgen vanaf 21.05 op FunX.nl, NPO 3 en de FunX App.

Ster advertentie
Ster advertentie