FunX

Akwasi over Expeditie Robinson: "Poepen in zee was een meditatiemomentje"

  1. Newschevron right
  2. Akwasi over Expeditie Robinson: "Poepen in zee was een meditatiemomentje"

Akwasi is momenteel elke week te zien als overlever in Expeditie Robinson. Daar strijdt hij samen met onder anderen FunX-dj Eva in loodzware proeven op een onbewoond eiland. In de kersverse FunX-show FunX Fresh greep Shaquille daarom zijn kans om de twee Robinsons de hemd van het lijf te vragen. Want hebben ze daar nou stiekem een scheermes? Hoe overleef je zonder seks? En hoe ga je eigenlijk naar het toilet?

"Mijn libido ging echt naar een 'all time low'!"

Poepen in de zee

Akwasi vertelt een groot voorstander te zijn van poepen in de zee, maar voor Eva was dit een absolute no-go. Verder vertellen de twee dat er absoluut nergens stiekem eten verstopt was, laat staan een scheermesje. De kandidaten laten alles dus noodgedwongen groeien, maar daar had Akwasi totaal geen moeite mee. Met seks was hij dan ook totaal niet bezig: "Ik dacht niet aan seks. Ik dacht meer aan levend uit het water komen!"

Nieuw album

Door al dat survivallen zou je bijna vergeten dat Akwasi ook hard bezig is met nieuwe muziek uitbrengen. Vijf jaar na zijn laatste soloalbum komt binnenkort zijn nieuwe album uit. Dat heeft hij voor het grootste gedeelte opgenomen in zijn moederland Ghana. De eerste track daarvan is Zoveel Dingen, waarin Akwasi eigenlijk sorry zegt tegen de mensen die iets van hem willen, maar die hij even niet kan helpen.

Ster advertentie
Ster advertentie