FunX

CritiX: Project X in Haren schuld van media?

  1. Newschevron right
  2. CritiX: Project X in Haren schuld van media?
Het Project X-feest in Haren liep afgelopen weekend helemaal uit de hand. Wie nog niet wist waar het over ging, kreeg dat bijna dagelijks via de Nederlandse media te horen. Een aantal media riepen op de dag van het feest op om naar Haren te gaan en plaatsten zelfs een routebeschrijving op hun website. Daarom was de CritiX-stelling: "Project X in Haren is de schuld van de media"

Reacties

Een meerderheid van de FunX-luisteraars (70%) was het eens met de stelling. De media is dus schuldig voor Project X in Haren. Lees hieronder een aantal reacties die binnenkwamen via FunX Facebook en Twitter.

Noura: Klopt!! Dit had met een sisser af kunnen lopen als er niet zoveel media aandacht was geweest!
Judyta: De gemeente zorgde voor een oplossing: een georganiseerd feest! En nog steeds werden er auto’s in de fik gestoken. Dus Oneens
Eleonora: De hoofdschuldige is die Merthe, nu allemaal drama , ik denk zelf dat ze bliksems goed wist wat ze deed, dit is al eerder gebeurd!
Sefaya: De gemeente, media of wie dan ook konden er niets aan doen. Schuld ligt bij die idioten zelf!
Tim: Klopt. De media hadden stil kunnen houden! Maar de politie mag ook wel eens zoals in Spanje optreden !
Dave: Eens! Het was op elke zender, anders had ik er ook niet van geweten.

CritiX

Tijdens de live-show reageerden Raymill en Tristan via 0909-38693869. De jongens stonden lijnrecht tegenover elkaar. Beluister hieronder hun reactie.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F61092848&show_artwork=true"></iframe>
{/source}


Ster advertentie
Ster advertentie