FunX

Numidia is klaar om de muziekwereld over te nemen: "Er komen toffe dingen aan"

  1. Newschevron right
  2. Numidia is klaar om de muziekwereld over te nemen: "Er komen toffe dingen aan"

Numidia is 18 jaar, is te horen op de hit Meli Meli van Ali B en Ronnie en heeft ook al een platencontract bij Trifecta binnengesleept. De talentvolle zangeres werd bekend met haar deelname aan The Voice Kids, waar ze in 2015 in de finale stond. Nu heeft ze grootse plannen en werkt ze keihard om haar dromen waar te maken. Het afgelopen weekend was ze te gast in Weekend Gio om wat meer over die muzikale plannen te vertellen.

De juiste stap

Na The Voice Kids stond muziek voor Numidia even op een laag pitje: "Ik zat op school en ik vond dat ook wel belangrijk." De zangeres uit Limburg voelde zich nog te jong om conclusies te trekken over of ze een carrière in de muziek moest najagen.

"Ik was altijd bezig met muziek, maar ik had een soor mental breakdown, omdat ik niet meer wist welke kant ik op wilde."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meli Meli

Uiteindelijk kwam ze via via in contact met Ali B. Hij nodigde haar uit om langs te komen in de studio om het refrein van Meli Meli te zingen. Het was eigenlijk een test, maar hij was meteen onder de indruk en wist meteen dat ze op het nummer moest staan.

"Ik dacht: ik moet het gewoon doen. Ik moet de kansen die ik krijg pakken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

toffe dingen

Het platencontract is inmiddels getekend en er gaan heel veel toffe dingen aankomen. Numidia mocht zelfs al een tipje van de sluier oplichten: "Er komt binnenkort iets heel speciaals aan met Ronnie Flex. Het enige dat ik kan zeggen is dat het heel vet wordt."

challenges

Het is wel duidelijk dat Numidia een hele mooie stem heeft, maar hoe creatief kan ze ermee omgaan? Giorgio testte het met het het Add the Addlib-spel.

Dat is niet de enige challenge die Numidia bij FunX deed. Samen met Jason Futuristic waagde zich ook nog aan de populaire In My Feelings Challenge. Numidia heeft namelijk naast een mooie stem, ook nog wat dansmoves in huis!

Ster advertentie
Ster advertentie