FunX

Beveiliger Marvin Irion redde Beyoncé

  1. Newschevron right
  2. Beveiliger Marvin Irion redde Beyoncé
Dat een beveiliger nooit bang is en voor kogels springt is volgens Marvin Irion een broodje aap verhaal. “Als je tegen mij zegt spring, vraag ik: waarom?” De bedenker van de term straatcoach kwam vanochtend in Start langs om te vertellen over zijn vak. Hij zegt dat het een beangstigend beroep is, maar ook heel glamorous kan zijn. Zo beveiligde Marvin beroemdheden zoals Edgar Davids, Sisqo en niemand minder dan Beyoncé.

Beyoncé

Marvin was de reddende engel voor Beyoncé en bracht twee heel gezellige dagen met haar en de andere twee meiden van de Destiny’s Child crew door. Wil jij weten wat Sisqo op De Wallen deed, hoe populair Davids in Afrika is en hoe Marvin zangeres Beyoncé uit een winkelcentrum redde? Luister het dan hieronder terug!

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F98527511"></iframe>
{/source}

Angst

Een bangerik als beveiliger moet je natuurlijk niet hebben, maar toch kunnen sommige gebeurtenissen zelfs de beste in het vak angst inboezemen. Zo vertelde Marvin over een groep Feyenoord supporters die nogal pissed off waren. "Een van onze collega’s kreeg een blikje op zijn oog en die sloeg helemaal op tilt en wilde erin klappen. Dat is natuurlijk niet echt slim als je tegenover een mannetje of 60 a 70 staat en toen kneep ik hem wel even.” Uiteindelijk is niets gebeurd en staat Marvin nog altijd nuchter tegenover zijn vak. “Elk moment is anders. Ik sta stevig in mijn schoenen, ik ben niet snel bang en ik kan me verdedigen. Maar in 17 jaar hebben we twee of drie keer een handgemeen gehad, dus waar hebben we het over,” aldus Marvin.

Marvin met Beyoncé


Marvin met Sisqo

Ster advertentie
Ster advertentie