FunX

"Oude versie van Robocop is beter"

  1. Newschevron right
  2. "Oude versie van Robocop is beter"
Filmkenner Robbert Blokland is deze week weer de bioscoop ingedoken om voor je te kijken of de nieuwe films de moeite waard zijn om te zien. Je kan nu namelijk de remake zien van de kaskraker Robocop zien, The Lego Movie en The Monument Men. Check hieronder zelf welke film jij graag binnekort wil zien!


Robocop
"Het is geen slechte film. Niet zo'n slechte remake als Total Recall, maar het is wel overbodig. De oude versie blijft wel beter. Paul Verhoeven heeft iets gemaakt dat nog steeds als een paal boven water staat. Als je een remake maakt, moet er eigenlijk iets meer in zitten, iets dat rechtvaardigt waarom je die oude film weer maakt," vertelde Robbert in Start. Desondanks vindt hij het toch wel de moeite waard om te zien.

{source}
<iframe width="550" height="325" src="//www.youtube.com/embed/INmtQXUXez8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}


The Lego Movie
Wie heeft er vroeger nou niet iets leuks gebouwd met lego? De afgelopen jaren kon je ook verschillende games hiervan spelen op je Nintendo, Playstation of Xbox. Nu kan je ook al een film van zien in de bios. "Het is één van de beste animatiefilms van de afgelopen jaren geworden," aldus Blokland. Het is een grappige film voor jong en oud waar je onverwachte dingen in kan verwachten.

{source}

<iframe width="550" height="325" src="//www.youtube.com/embed/fZ_JOBCLF-I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

The Monument Men
"Je zou denken dat het een heel interessant verhaal is. Maar op de één of andere manier lukt het George Clooney maar niet om het verhaal boeiend te vertellen. Het is erg één dimensionaal. De personages gaan maar niet leven en er komt maar geen tempo in de film."

{source}
<iframe width="550" height="325" src="//www.youtube.com/embed/Y8tz8YeCz1s" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

{source}
<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/134582717&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;visual=true"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie