FunX

33 jaar en een multimedia bedrijf

  1. Newschevron right
  2. 33 jaar en een multimedia bedrijf
Als klein jongetje wist Maged Fahmy niet precies wat hij wilde worden. Een kleine droom als beveiliger van de president van Amerika koesterde hij wel. Hier is niets van terecht gekomen. Hij heeft zich gericht op muziek als DJ, heeft in verschillende bedrijven ervaring opgedaan als marketing en financieel analist. Op 33 jarige leeftijd is hij directeur en eigenaar van een multimedia bedrijf. Zondag 21 juni was hij te gast in Hi5. Lees hier meer over Maged Fahmy!


Reiziger
Maged Fahmy heeft een wereldreis achter de rug. Hij is geboren in Libië, waar hij 7 maanden heeft gewoond. Toen verhuisde de familie naar Italië. Ook heeft hij in Egypte, Calaifornia, Malta en Groot Brittanië gewoond. Een aantal jaar geleden maakte hij voor het eerst kennis met Nederland. Hij werd verliefd op het land. "Je weet wat je in Nederland kan verwachten", zegt hij, "het land is saai en je kan er heerlijk je rust vinden. Het is bij uitstek een land om te nestelen". Maged is een familie man, hij is getrouwd en heeft 2 zoons en zijn vrouw is in verwachting van hun derde kind.

Bedrijf
SC Multimedia Nederland B.V. is een privébedrijf met kantoren in diverse EMEA gebieden (Europa, Midden-Oosten, Afrika). Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling van hoge kwaliteit, interactieve user experiences. Hiervoor maakt het gebruik van de nieuwste multimedia methodologieën in de huidige markt. Middels diverse cross media communication channels, is SC Multimedia Nederland B.V. toegewijd de beste informatie en communicatie te leveren aan de internationale gemeenschap.

Stageplek
SC Multimedia is op zoek naar een webmaster voor de websites van hun tijdschriften voor 38 uur in de week. Kan je werken in een internationaal team en heb je een flexibele opstelling? Dan is deze stageplek iets voor jou.

Over SC Multimedia:
Met onze publicaties, zowel in print als online, richten zij zich op de internationale gemeenschap in Nederland. Daarnaast hebben zij een aantal specifieke projecten voor andere doelgroepen, waaronder het tijdschrift Hi5.

Je functie:
- Het plaatsen van inhoud op de websites
- Het up to date houden van de informatie op de websites
- De fora en chats in de gaten houden
- Het creatief vormgeven van de te plaatsen inhoud

Wie zoeken we:
- Je hebt aantoonbare ervaring met het bijhouden en aanvullen van websites
- Je bent in staat het overzicht te houden over meerdere projecten
- Je kan in een team werken
- Je hebt minimaal een HAVO of VMBO diploma
- Je spreekt goed Engels

Luister hier de uitzending terug

Deel 1
{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_200906211700.wma{/wmaremote}

Deel 2
{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_200905211800.wma{/wmaremote}

Hi5 luister je elke zondag tussen 17.00 - 19.00 uur op alle FunX edities.

Ster advertentie
Ster advertentie