FunX

'Mijn vriend ging naar bed met zijn ex terwijl ik voor zijn baby van acht maanden zorgde'

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. 'Mijn vriend ging naar bed met zijn ex terwijl ik voor zijn baby van acht maanden zorgde'

In It's Complicated bespreken Jayh en Mahi wekelijks bijzondere situaties van luisteraars. Deze week praten ze over een wel heel bizar verhaal van een anonieme luisteraar. Ze betrapte haar vriend met zijn ex, terwijl ze op zijn baby van acht maanden paste.

Ex blijft slapen

In haar bericht aan Jayh en Mahi vertelt de luisteraar dat ze een 23-jarige vrouw is, die een tijdje terug verliefd werd op haar leidinggevende. "Dat lekte uit op de werkvloer, dus ik moest per direct weg, wat natuurlijk heel jammer was. Na een tijdje zijn we gaan samenwonen."

Doordat haar vriend een kindje uit een eerdere relatie heeft, was het niet altijd even makkelijk om de relatie in stand te houden. Nu dat ze zwanger van hem is, doet ze er alles aan om de relatie te redden. Haar vriend lijkt daar echter wat minder mee bezig te zijn. "Op een avond werd ik geïnformeerd dat zijn ex zou langskomen. Ik ben heel meegaand en zei: 'Is prima'. We hadden het best gezellig, totdat ik een Snap kreeg waarin hij zei dat ze bleef slapen. Dat vond ik moeilijk. Ik kon haar niet wegsturen, omdat het niet mijn huis is."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Seksgeluiden uit slaapkamer

Het bleef niet alleen bij logeren. Zo vertelt de 23-jarige luisteraar dat haar vriend bij zijn ex in bed besloot te slapen. "Dat deed hij terwijl ik zorgde voor zijn baby van acht maanden, die ik niet in slaap kreeg. Ik besloot het kindje naar zijn kamer te brengen. Toen hoorde ik uit de andere kamer seksgeluiden komen. Ik zag mijn vriend seks hebben met zijn ex en stond met tranen in mijn ogen. Ik heb mijn spullen gepakt en ben weggegaan. Dit is het aller pijnlijkste wat mij ooit is overkomen."

'Wat nu?'

De 23-jarige vraagt zich nu af hoe ze dit ooit aan haar kind moet vertellen als ze zich in de toekomst afvraagt wie haar vader is. "Wat zouden jullie doen in deze situatie?", vraagt ze aan Jayh en Mahi. Laatstgenoemde werd helemaal gek toen ze Jayh het verhaal hoorde oplezen. Nadat hij klaar was, uitte ze meteen haar mening. Ze snapt niet waarom de anonieme luisteraar dit allemaal heeft toegelaten. "Hoe bedoel je je ex komt thuis en ze blijf slapen? Ook nog eens naast jouw vriend. Dat kan niet. Als ze überhaupt blijft slapen, slaapt ze op de bank." Dat laatste staat voor Jayh niet eens ter discussie: "Er bestaat geen scenario in mijn hoofd dat mijn ex bij mij thuis blijft slapen. Ik wil niet eens dat ze in mijn huis komt."

Jayh en Mahi bespraken de situatie met relatietherapeut Steven. Benieuwd naar het hele gesprek? Check de video hieronder dan vanaf minuut 25!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie