FunX

Babette Labeij wil Madonna coachen

  1. Newschevron right
  2. Babette Labeij wil Madonna coachen
The Voice Kids zangcoach Babette Labeij zou heel graag een keer Madonna willen coachen. "Mijn grootste droom is altijd geweest, en dat begrijpen niet heel veel mensen, om Madonna nog ooit te mogen coachen," vertelde ze vanmorgen in Start. Babette vindt haar een geweldige artiest, maar denkt wel dat ze haar het één en ander kan bijleren.

Droom 2
Dat is niet de enige droom die de BN'er heeft. Ze wil graag een tweede filiaal van de zangschool openen in Amerika. "Daar ben ik voorzichtig naar aan het kijken," vertelde de zangcoach. Het is volgens haar moeilijk om in de Verenigde Staten een voet tussen de deur te krijgen. Vandaar dat ze haar enthousiasme een beetje bedwingt voor het geval dit niet gaat lukken.

NL vs. LA
Babette is al gehecht geraakt aan het leven in Los Angeles en wil daar voorlopig niet weg. Momenteel is ze even in Nederland voor The Voice Kids en het nieuwe project Young And Talented. In de Verenigde Staten doet ze de Latijns-Amerikaanse versie van The Voice Kids; La Voz Kids. Wat haar opvalt is dat deelnemers daar makkelijker performen dan in Nederland. "Hier is toch van, doe maar gewoon je doet al gek genoeg," zei Labeij. In de Verenigde Staten verwachten mensen juist een performance die uitbundiger is.


Ster advertentie
Ster advertentie