FunX

Amsterdam Fashion Week door de ogen van Janice

  1. Newschevron right
  2. Amsterdam Fashion Week door de ogen van Janice
Janice keek vandaag in Start vooruit naar een aantal catwalkshows tijdens de Amsterdam Fashion Week. Ook vertelde de modegoeroe over Rihanna's nieuwe kledinglijn en zijn eigen collectie die eraan komt.

Catwalkshows

De Amsterdam Fashion Week is momenteel de plaats waar modelievend Nederland bij elkaar komt. Janice vertelde dat er dit jaar een recordaantal catwalkshows zijn, waarvan hij er een flink aantal in zijn agenda heeft staan. Zo bezoekt Janice de shows van Tony Cohen, Shani van Breukelen, Sjaak Hullekes en Dennis Dean. Ook verwacht hij veel van het onderbroekenmerk Muchachomalo.

Bont

Bont heeft voor- en tegenstanders, maar tijdens de Amsterdam Fashion Week gaat Furlab mensen informeren over goed bont en slecht bont. Dus als je meer wilt weten, dan kan je volgens Janice naar de Kerkstraat 65. Daar is ook Django aanwezig, de winnaar van het eerste seizoen van de Nederlandse Project Catwalk.

Rihanna's kledinglijn

Rihanna gaat haar kledinglijn voor River Island showen tijdens een Fashion Week, maar dat doet ze op 16 februari in Londen. We zien wel meer artiesten die met een keten samenwerken, maar je kleding showen op een Fasion Week is volgens Rihanna een droom die uitkomt. Janice verwacht hier heel veel van.

Collectie van Janice

Janice heeft het druk tijdens de Fasion Week, maar daarnaast werkt hij keihard aan zijn eigen collectie. Het enige dat hij daarover loslaat, is dat het erg zwart is. "Net als mijn aura! Once you go black, you can't go back honey." Zwart is momenteel de trendkleur volgens Janice, maar volgens hem wordt wit helemaal booming. Of het nu gebroken wit, cremewit of poederwit is, maakt daarbij niet uit.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F75977616"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie