FunX

De onzekerheid van Ronnie Flex

  1. Newschevron right
  2. De onzekerheid van Ronnie Flex
Ronnie Flex schoof vanmorgen aan in Start waar hij onder andere meer vertelde over zijn onzekerheid. Zo is 150 bpm de meest persoonlijke plaat van Ronnie's album waar dit onderwerp ter sprake komt.

"De plaat gaat vooral over mezelf, de onzekerheid die je hebt. Die plaat maakte ik ook voordat ik had wat ik nu heb. Onzeker voor iedereen die me ziet. Maar ik moet wel de hele dag onzeker zijn over of je het wel gaat halen en voor hoe lang en wat je plannen zijn precies. Want er is echt geen grote kans dat je zomaar geld ermee gaat verdienen. Er zijn misschien maar hooguit 20 mensen en als je daarbij hoort dan moet je dat ook zien vol te houden," aldus de rapper vanmorgen in Start. Op dit moment kan hij wel rondkomen van het geld dat hij met het maken van muziek verdient.

Positieve en negatieve reacties
Ronnie bracht onlangs de videoclip van het nummer 'Onder Je Lokken' uit. Dit is bovendien de soundtrack van de film 'Feuten: Het Feestje'. De rapper vond het ontzettend tof om zijn eigen nummer aan het einde van de film te horen. Hij heeft zowel positieve als negatieve reacties gekregen op de track. "Ik ben iemand die dan meer naar de negatieve reacties luistert maar ik heb ook reacties gekregen van mensen die mij echt voelen. Ik heb een fanbase en een haatbase," vertelde Ronnie.

Ronnie Flex heeft het nummer speciaal voor de film aangepast omdat de oude versie een opbouw had zoals hij al vaker had gebruikt, hij wilt zichzelf graag vernieuwen. "Veel mensen vonden die oude versie beter maar ik denk dat dat tussen hun oren zit." De rapper werd daarbij ook ondersteund door Boaz van de Beatz. Volgens de producer maakt het niet uit zolang het refrein goed in elkaar zit.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/115733731"></iframe>
{/source}

{source}
<iframe width="550" height="320" src="//www.youtube.com/embed/9cF1KFWEGv0?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie