FunX

"Flirten terwijl je bezet bent kan écht niet!"

  1. Newschevron right
  2. "Flirten terwijl je bezet bent kan écht niet!"
Kan je flirten tijdens het uitgaan of bijvoorbeeld op je werk terwijl je een relatie hebt? Die vraag stond donderdagavond centraal in CritiX. Zarayda legde je namelijk de volgende stelling voor: ‘Flirten terwijl je bezet bent, kan geen kwaad’

Oneens
Een groot deel van de FunX-luisteraars is het hier niet mee eens. Ruim tweederde vindt dat als je een relatie hebt dat je niet met anderen mag flirten. Ook op Facebook waren de reacties over het algemeen afwijzend. Zo zegt Maico: "Oneens, waarom zou je die behoefte hebben als je een serieuze relatie hebt? Voor de 'spanning', is je partner of relatie zo saai dan?" Esme zegt: "Oneens! Als je flirt met een ander, geef jezelf al aan soort van vrijgezel te zijn en dus je ook vreemd zal gaan van flirten komt altijd meer!"

Eens
Toch waren sommige Facebookers het juist wel eens met de stelling. "Flirten kan geen kwaad...EENS...JusT know yOur LIMIT...." zegt Sopo. Ook volgens Sonny is er niks mis met flirten. "Ken je grens gewoon....al is het puur om te kijken if Ya still Got it. Flirten is niet vreemdgaan, dus als je niet verder gaat just do it!"

Ster advertentie
Ster advertentie