FunX

Gregor Salto: "Als je doet wat je voelt, ben je op je best"

  1. Newschevron right
  2. Gregor Salto: "Als je doet wat je voelt, ben je op je best"
Er is geen twijfel over mogelijk dat je weleens hebt gedanst op de muziek van Funx Start gast Gregor Salto. Vanochtend vroeg Fernando de DJ/producer de hemd van het lijf. Samen met rising star DJ Oliver Heldens heeft Gregor een remake gemaakt van zijn plaat uit 2004: Can't Stop Playing.

“De formule is hetzelfde, maar de sound is een update. Vooral in de Dance is de sound zo belangrijk.” Volgens Gregor Salto is de remake een versie waarbij de handjes weer in de lucht kunnen. Ook wil de DJ/producer kijken of er een remake gemaakt kan worden van Looking Good. “Ik ben er nog mee bezig en weet niet zeker of dat gaat lukken.”"Doen wat je zelf het meest voelt"
Gregor Salto voelt het niet om drastisch anders te draaien om overal een groot publiek te kunnen bereiken. “Het is altijd een beetje een wisselwerking. Je moet doen wat je zelf het meest voelt, maar ook aansluiting vinden met voor wie je de muziek draait of maakt.”

Die perfecte aansluiting beleefde hij een paar weken geleden toen hij moest draaien in Colombia. Gregor noemt het zelf één van zijn hoogtepunten. Speciaal voor zijn fans daar, maakte de hij de track Colombia, die ook gratis te downloaden is.ADE
Gregor Salto verheugt zich enorm op het Amsterdam Dance Event. Daar gaat hij op het feestje 'Feel' onder andere draaien met Genairo Nvilla. Zij zullen in de toekomst vaker samen achter de draaitafels te vinden zijn. Maar wat de DJ nog spannender vindt, is het ontmoeten van de legendarische Amerikaanse DJ Todd Terry. "Door hem ben ik House gaan maken."

Ster advertentie
Ster advertentie