FunX

Remy Bonjasky: “Expeditie Robinson is super meegevallen”

  1. Newschevron right
  2. Remy Bonjasky: “Expeditie Robinson is super meegevallen”
Drievoudig K1-wereldkampioen Remy Bonjasky is vanaf 4 september te zien in Expeditie Robinson. “Ik moet zeggen dat het heel goed is gegaan. Het is me super meegevallen. Als het de ander lukt, dan weet ik dat het mij ook kan lukken”, vertelde hij vanochtend breed glimlachend in Start.

Van hemel naar hel en terug
The Flying Gentleman, die ‘matties’ werd met mededeelnemer Mr. Polska, vond dat er natuurlijk ook een minder leuke kant was. “Vier lagen wc-papier, heerlijk!” Maar dat had hij daar niet. Goed naar het toilet gaan, behoort tot één van de dingen die Remy het meest miste. “Dan heb ik het niet over het eerste boodschapje. Je moest de bosjes in, bladeren gebruiken en daarna de zee in.”

De expeditie-deelnemers verbleven verdeeld over drie eilanden op de Filippijnen: hemel, aarde en hel. “Ik heb meer hemel meegemaakt dan hel.”



Kokosnootjes zoeken
Fernando belde ook met deelnemer Rick Brandsteder. Hij had het voor geen goud willen missen, maar doet nooit meer mee aan zo’n programma. “Opgeven is het laatste wat ik doe, ik ga wel weer een kokosnoot zoeken!”



Ster advertentie
Ster advertentie