Naar homepage
FunX

Pechvogels Eldrick & Sharella krijgen speciaal FunX-ontbijtje op vrijdag de 13e

  1. Newschevron right
  2. Pechvogels Eldrick & Sharella krijgen speciaal FunX-ontbijtje op vrijdag de 13e

Vrijdag de 13e een ongeluksdag? Not today bij FunX! FunX-luisteraar Eldrick en zijn vriendin Sharella hebben de afgelopen tijd kapot veel pech gehad en vertelden daar alles over in Start. Tijd om deze ongeluksdag om te toveren tot een geluksdag met een speciaal FunX-ontbijtje.

Bacterie

Maar even serieus. Hoeveel pech kan een mens hebben? Het begon vorige maand op 8 augustus met hun 3-jarige zoontje die opeens een bacterie opliep. Sharella: "Die was naar zijn hand gegaan en hij kreeg daardoor een peesontsteking, waardoor hij een arm niet kon gebruiken." Het kleintje moest uiteindelijk tijdens zijn verjaardag een week in het ziekenhuis liggen, waardoor zijn hele verjaardagsfissa niet door kon gaan. So sad!

Auto gestolen

En toen kwam dit er ook nog eens bij op 26 augustus: de auto van Sharella wordt gestolen en wordt niet meer teruggevonden. Een schadevergoeding kon ze vergeten, omdat ze niet voor diefstal verzekerd was en daardoor 10.000 euro kwijt is. Een dure grap dus.

Sharella Eldrick1

Motorongeluk

En alsof dat allemaal niet genoeg was, kreeg Eldrick de volgende dag - op 27 augustus - de schrik van zijn leven. Hij reed op zijn motor en werd keihard geraakt door een auto.

"Ik vloog over de motorkap en belandde op mijn hoofd. [...] Ik ben er met heel veel geluk vanaf gekomen. De getuigen zeiden dat ik veel geluk heb gehad, want ik maakte best wel een harde klapper. [...] Gelukkig heb ik er niet veel last van. Alleen een heel klein beetje aan mijn nek, maar voor de rest gaat alles prima."

Vrijdag de 13e = geluksdag

Damn! Na zoveel heftige shit verdien je natuurlijk wat good vibes en vooral op Good Vibes Only Friday. En dat was gelukkig helemaal geslaagd met dit speciale FunX-ontbijtje.

Sharella Eldrick3
Ster advertentie
Ster advertentie